Diferența între o carte și BioMap?

Aici tu ai control vizual în 3D asupra corpului uman în dinamica sa. Fie că este vorba de transmiterea impulsului nervos, o fractură cominutivă sau de disecția de aortă, acum înțelegi mai ușor medicina. Vezi mai jos ce funcții îți oferă BioMap.

Vizualizare 3D a oricărui element al corpului uman

Tehnologia noastră îți permite să vizualizezi corpul uman până la cel mai mic receptor sau celulă, în 3D, pe orice dispozitiv (iOS, Android sau Windows) de oriunde de pe planetă. Nu trebuie să te mai limitezi la atlase sau planșe 2D, pentru că acum poți controla perspectiva din care înveți noțiunile medicale. Vezi până la cel mai mic detaliu al fiecărui element, vizualizezi în context sau radiologic, adaugi notițe, mărești sau micșorezi modelul.

Anatomie, fiziologie, patologie, intervenții

Aplicația noastră de educație medicală include atât anatomie, cât și fiziologie și patologie, ilustrând, din toate perspectivele, boli din majoritatea specialităților medicale. Tehnologia oferă acces la peste 650 de modele 3D, împărțite pe categorii, ușor de urmărit și vizualizat. Spre exemplu, acum poți observa nu doar compoziția unui tromb, ci și cum se formează, cum migrează în plămâni, dar și cum se cateterizează trombembolismul pulmonar.

Funcții pentru fiecare stadiu al carierei medicale

BioMap deservește fiecare stadiu al carierei medicale, de la elevul ce învață noțiunile fundamentale pentru admitere în aplicație, până la studenții și medicii rezidenți ce utilizează modelele virtuale în studiul individual. În continuare, BioMap este practică pentru medicii care au nevoie de un suport real în discuția cu pacienții și pentru profesorii din mediul academic ce vor să capteze atenția studenților prin tehnologie de ultimă generație.

Animații și prezentări interactive

Pentru a înțelege integral foarte multe procese ce au loc în corpul uman, vizualizarea statică, nici măcar în 3D, nu este suficientă. De aceea, aplicația BioMap include animații precum flutterul atrial, sau prezentări virtuale predefinite, precum cateterizarea cardiacă. Acestea oferă o nouă perspectivă, dinamică, complet interactivă, asupra elementului fiziologic specific sau asupra patologiei vizualizate.

”Disecție” virtuală cu un singur click

Vizualizarea 3D a multiplelor straturi oferă o perspectivă de ansamblu mai bună pentru înțelegerea conceptelor medicale. Înlătură diverse straturi pentru a vizualiza mai atent elementele individuale care te interesează. Activezi funcția de ascundere și selectezi elementele pe care vrei să le scoți din model. Disecția virtuală oferă suport pentru înțelegerea anatomiei, fiziologiei și patologiei într-un mod activ.

Adăugare de notițe

Folosind funcția de notițe, poți atașa denumiri pe elemente specifice ale modelului vizualizat, dar și descrieri și informații care să te ajute în procesul de învățare. Indiferent că îți iei notițe direct pe model pentru studiu individual, sau ești în procesul de creare al unui tur virtual pentru sala de curs, notițele sunt utile pentru înțelegerea completă a noțiunilor studiate.

Editarea și salvarea modelelor

Individualizează-ți până în cel mai mic detaliu modelele, inclusiv notițele, pentru a servi obiectului studiului tău. Salvează modificările și accesează-le ulterior din meniul Favorite. Nu vrem ca eforturile tale din timpul sesiunii de învățare să se piardă, de aceea ai acces de oriunde la modelele tale personalizate, trebuie doar să te conectezi la contul tău.

Prezentări virtuale personalizate

Utilă pentru profesorii din universitățile de medicină și farmacie, dar și pentru studiul individual, această funcție te ajută să creezi prezentări dinamice folosind modele din cadrul aplicației BioMap pe care le individualizezi până în cel mai mic detaliu. Funcția de înregistrare a modelelor are un potențial nelimitat și oferă putere integrală de creare utilizatorului.

Disponibil în Română și Engleză

Aplicația BioMap este utilă și pentru cunoscătorii sau vorbitorii de limbă engleză. Disponibilă în două limbi, face procesul de învățare mult mai ușor atât pentru studenții români, cât și pentru cei străini. În cadrul universităților, vine ca un real ajutor în sprijinul cadrelor didactice care au și grupe vorbitoare de limba engleză.