Bine ai venit și felicitări! Ești pe cale să descoperi un element esențial al succesului în cariera ta de medic: stilul de învățare!


Pentru asta, ai mai jos un quiz de 44 de întrebări care să îți dezvăluie unde te afli în cele 4 dimensiuni ale învățatului. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, așa că nu sta prea mult să te gândești și alege-le pe acelea care te reprezintă cel mai mult. Să începem!

{{$index+1}}.
 

Stilurile de învățare preferate


{{(cat.total < 0 ? cat.title_negative : cat.title_positive)}} {{Math.abs(cat.total)}} {{($index+1) < results_array.length ? '|' : ''}}

{{cat.title_negative}}
{{cat.title_positive}}
{{Math.abs(cat.total)}}

Cum să interpretezi scorul

Potrivit modelului psihologic denumit „Indexul stilurilor de învățare”, există 4 dimensiuni ale modului cum înveți, fiecare dimensiune având două extreme (de exemplu, Activ și Reflectiv). Scorul obținut pe fiecare din cele 4 dimensiuni indică preferința ta într-o direcție, sau în cealaltă.

  • Un scor de 1 sau 3 indică un mod de învățare echilibrat, cu o ușoară preferință pentru acel stil.
  • Un scor de 5 sau 7 arată o tendință moderată către stilul respectiv.
  • Un scor de 9 sau 11 arată o înclinație accentuată spre acel stil de învățare.


Sfat: Dacă vrei să îți salvezi rezultatele, fă un printscreen. Odată ce ai închis această pagină, ele se vor pierde și va trebui să refaci quiz-ul.

Cum te ajută asta pe tine

Înclinația către un anumit stil spune foarte multe despre tine și te ajută să știi care sunt modurile de învățare și predare care ți se potrivesc. Totuși, preferințele descoperite sunt relative, și nu sunt neapărat pentru o învățare profundă sau eficientă.

Ca să afli totul despre ce înseamnă stilurile de învățare, cum funcționează și cum să te folosești de ele pentru a excela în medicină, descarcă gratuit ebook-ul Harta completă a tipurilor de învățare  - Cum să înveți orice materie la medicină în stilul tău. Mai poți de asemenea, să împărtășești prietenilor chestionarul pe Facebook!

Click mai jos!

 


Răspunde la toate întrebările
Pagina {{(curr_page+1)}} din {{total_pages}}
Pagina următoare Calculează scorul